Чергове заняття методичного кроссінгу

15 листопада 2022 р. НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників Хмельницького ОІППО (методист Дарченко Л.Г.) проведено чергове заняття методичного кроссінгу за темою «Сучасні погляди на проблему імплементації оновленого Державного стандарту дошкільної освіти. Інноваційні підходи до формування мистецько-творчої компетентності дошкільника». До участі долучився 91 педагог закладів дошкільної освіти області.

Регіональний тренер Дарченко Л.Г., методист дошкільної освіти ХОІППО, висвітлила науково-теоретичні аспекти реалізації Державного стандарту дошкільної освіти за освітнім напрямом «Дитина у світі мистецтва». Метою заходу було зорієнтувати педагогів у сучасних тенденціях формування мистецько-творчої компетентності дошкільників через реалізацію певних завдань, а саме: визначення особливостей освітнього напряму та характеристику сучасних форм та методів роботи з дітьми.

Педагоги області активно долучились до обговорення та розв’язання сьогоденних проблем формування мистецько-творчої компетентності через запропоновані інтерактивні вправи.