Науково-практичний семінар для  вчителів української мови та літератури пілотних класів «Ефективні технології в роботі з традиційними темами й нововведеннями»

На виконання плану роботи Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 15 листопада 2022 року  Світланою Манзюк, методистом української мови та літератури  Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти,  проведено  науково-практичний семінар для  вчителів української мови та літератури пілотних класів «Ефективні технології в роботі з традиційними темами й нововведеннями».

У семінарі взяли участь автори модельної програми  та підручників з української мови:

1. Голуб Ніна Борисівна, головний науковий співробітник, доктор педагогічних наук, професор Інституту педагогіки НАПН України.

2. Горошкіна Олена Миколаївна, завідувач відділу навчання української мови та літератури, доктор педагогічних наук, професор Інституту педагогіки НАПН України.

  Приєдналися до засідання у Google-Meet  учителі  української мови та літератури пілотних класів,  фахівці, відповідальні за викладання української мови та літератури, тренери НУШ та студенти  і викладачі Хмельницької ГПА .