Семінар заступників директорів у Хмельницькій міській територіальній громаді.

У рамках співпраці ХОІППО та ЦПР ПП Хмельницької міської ради (директор Ратушняк О. Г.) 11 травня завідувачкою НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ та закладів дошкільної та загальної середньої освіти Хмельницького ОІППО Кошкою О. А. проведено семінар для заступників директорів закладів загального середньої освіти з проблеми «Педагогічна діяльність педпрацівників закладу загального середнього освіти: вектори методичного менеджменту».

Учасники заходу розмірковували над особливостями компетентнісної освіти, структурою педагогічної діяльності, аспектами, яким варто приділяти увагу під час самооцінювання; наголосили на важливості мотивації персоналу, організації корпоративного навчання та створення сприятливих умов для самоменеджменту педпрацівника, опануванні компетентностями, необхідними для ефективної діяльності у сучасних умовах; культивуванні цінності свободи в освіті.

Захід проходив на базі Хмельницької гімназії №1 імені Володимира Красицького (директор Ратушняк С. П.). Дякуємо за співпрацю та комфортні умови роботи.