У фокусі уваги професійна діяльність вчителя-логопеда ІРЦ

27 квітня 2023 року обласним ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти проведено онлайн-комунікацію «Основні аспекти професійної діяльності вчителя-логопеда інклюзивно-ресурсного центру». Метою заходу було надання методичної та практичної допомоги вчителям-логопедам інклюзивно-ресурсних центрів Хмельницької області.

З вітальним словом до фахівців (консультантів) ІРЦ  вчителів-логопедів звернулася Алла Марисюк, завідувач сектору спеціальної освіти та інклюзивного навчання управління дошкільної та загальної середньої освіти і ресурсного забезпечення Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації, відзначивши, актуальність заходу та роль вчителя-логопеда у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами.

Ганна Синявська, завідувач ОРЦ ХОІППО, закцентувала увагу на основних аспектах діяльності вчителів-логопедів ІРЦ.

Методист ОРЦ ХОІППО Інна Дяков наголосила на важливості використання новітніх форм і методів у корекційно-розвитковій роботі вчителя-логопеда ІРЦ з дітьми з особливими освітніми потребами.

Наталія Сумська, директор президії асоціації практикуючих логопедів України, логопед-дефектолог, нейропсихолог приділила увагу питанню особливостей роботи вчителя-логопеда з дітьми раннього віку

Учасники онлайн-комунікації отримали корисну інформацію щодо удосконалення змісту, форм і методів надання корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими освітніми потребами раннього віку.