Проведено вебінар  на тему «Організація та проведення ІІІ етапу всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році»

17 січня 2023 року Хмельницьким ОІППО проведено вебінар  на тему «Організація та проведення ІІІ етапу всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році». Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів із питань освіти територіальних громад, профільні методисти, заступники директорів закладів освіти обласного підпорядкування, координатори всеукраїнських учнівських олімпіад у територіальних громадах/закладах освіти обласного підпорядкування, проректори вищих навчальних закладів м. Хмельницького на базі яких будуть проводитися олімпіади.

Основну увагу було акцентовано на питаннях нормативно-правової бази, організаційних особливостях та методичних засадах проведення ІІІ етапу всеукраїнських учнівських олімпіад.

Модераторами заходу виступили Гіджеліцький І.К., Перший проректор ОІППО, Гребень О.В., методист НМЦ ОІППО, методисти інституту з окремих предметів.

Матеріали заходу: 

URL: http://surl.li/elhwj 

URL: http://surl.li/elicm