Про важливість візуалізації освітнього процесу з біології

Як візуалізувати освітній процес, формувати медіаграмотність, як психологічно підтримати учнів йшлося на семінарі для вчителів біології, що пройшов 17.01.2023 р.  на базі ХОІППО а онлайн-режимі.  Спікерами семінару були вчителі –призери обласного етапу конкурсу «Вчитель року»  в номінації «Біологія-2021/2022» Лиськова Марія Йосипівна, вчителька біології Гуківського ліцею Гуківської сільської ради Чемеровецького району з темою майстерки  «Розвиток феліксологічної компетентності педагога та прийоми візуалізації або як зробити урок біології емоційно цікавим?» та Сопрун Вадим Романович, вчитель біології Адампільскої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Старосинявської селищної ради Хмельницького району з темою майстерки «Медіаосвіта та медіаграмотність в біології. Поняття фейку як засіб розвитку критичного мислення» (матеріали семінару у папці ” Передовий педагогічний досвід” ).                                                                                 

 Інтерактивні вправи, практичні роботи, «фейкова»  інформація сприяли активній участі учасників семінару в обговоренні проблем візуалізації сучасного уроку біології.

Висловлюємо щиру подяку спікерам Лиськовій М.Й. та Сопруну В.Р. за участь у семінарі. Щиро бажаємо творчого натхнення в мирній Україні!