Робоча поїздка у Ямпільську громаду

13 грудня мобільна група методистів ХОІППО працювала в Ямпільській селищній раді (в.о. начальника відділу Володимир Міщук).
У фокусі зустрічі «Компетентнісна освіта: від безпеки до якості» – практичні інструменти реалізації освітніх завдань закладами освіти у 2022/2023 н.р.: безпеки і якості, управління в умовах змін, розвитку професійних компетентностей педпрацівників, опанування практичних інструментів здійснення психологічної підтримки учасників освітнього процесу тощо.
Працювало три паралелі:
керівники закладів загальної середньої освіти і заступники (модератор Кошка О., завідувачка НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти);
вчителі початкових класів (модератори Галас А. та Кулик О., методисти НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти);
керівники шкільних методичних об’єднань класних керівників (модератори Гончарук Г., завідувач НМЦ виховної роботи, позашкільної освіти та видавничої діяльності та Страшнюк Ж., завідувачка Обласного навчально-методичного центру психологічної служби).
Під час заходу у педагогів та керівників була можливість з’ясувати для себе, наскільки повним є їхній вклад в реалізацію ідей Концепції НУШ, зокрема щодо створення умов для професійного розвитку педпрацівників, діяльності шкільних команд переходу з початкової до основної школи, реалізації компетентнісного навчання, виховання нового покоління на національно-патріотичних засадах.

Дякуємо учасникам за взаємодію і зичимо успішного професійного зростання!