Проведено вебінар для голів методичних об’єднань вчителів початкової освіти

20.04.2022 року методистами початкової освіти НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти ХОІППО Галас Антоніною Вікторівною та Кулик Оксаною Олександрівною проведено вебінар для голів методичних об’єднань вчителів початкової освіти за темою «Залежність між сформованістю наскрізних умінь учнів та методами роботи педагогів, стилем педагогічної взаємодії, організацією освітнього середовища».
Під час зустрічі учасникам анонсовано науково-методичний відеоконтент з використанням онлайн-дошки Padlet та інтерактивного плакату.

Скориставшись покликанням https://padlet.com/kulikoksana/ij67az5m1176lff1 , педагоги матимуть змогу прослухати виступи наступних спікерів:

  1. Методологія формування Концепції НУШ.
    Білошицький С.В., проректор ХОІППО, доктор політичних наук, кандидат історичних наук, доцент
  2. Використання інтерактивних та акселеративних методів для формування та розвитку наскрізного уміння ініціативність в учнів початкових класів.
    Галас А.В., методист НМЦ ХОІППО
  3. Формування загальнонавчальних універсальних дій молодших школярів через різноманітні види рефлексивної діяльності
    Кулик О. О., методист НМЦ ХОІППО
  4. Креативне мислення в дітей: домінанти розвитку та шляхи мобілізації ресурсів
    Ковальська О.О., завідувач кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти ХОІППО, кандидат педагогічних наук
  5. Асертивна поведінка вчителя як засіб забезпечення конструктивної взаємодії з учнями.
    Романова О.В., старший викладач кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти ХОІППО, кандидат психологічних наук
  6. Шляхи реалізації проєктної діяльності щодо обов’язкових результатів навчання здобувачів освіти у природничій освітній галузі
    Фрига І.О., старший викладач кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти ХОІППО, кандидат педагогічних наук

Зазначені матеріали будуть розміщені також на сторінках блогу Початкова освіта Хмельниччини http://hmpochshcola.blogspot.com .