Відбулася нарада керівників структурних підрозділів ХОІППО

12 квітня 2022 р. відбулась нарада керівників структурних підрозділів інституту під керівництвом ректора.

На нараді було розглянуто нагальні питання роботи інституту в умовах воєнного часу та акцентовано увагу на питаннях наради ректорів ІППО за участі заступника міністра МОН України В. Рогової.

Зокрема, розглянуто питання щодо поновлення роботи в напрямі підготовки учителів 5-х класів до роботи НУШ у 2022-2023 н.р. (адаптація програм підвищення кваліфікації кафедрами та планова робота методистів у цьому напрямі).

Зосереджено увагу на необхідності активізації діяльності щодо науково-методичного супроводу та практичної підтримки пілотних шкіл області.

Підведено підсумки ІІІ етапу всеукраїнських олімпіад з базових предметів та оприлюднено відповідний наказ департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА, відповідно до якого премії переможцям буде виплачено після завершення воєнного стану.

Прийнято ряд рішень щодо надання допомоги учителям, випускникам закладів загальної середньої освіти (11-класникам), які приймуть рішення вступати до закладів вищої освіти, та їх батькам, зокрема, щодо особливостей мультипредметного тесту (замість ЗНО) та написання мотиваційного листа.