Підсумки акції “Бібліотека про краєзнавство”

З 01 по 29 жовтня 2021 року в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом «Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності» було проведено обласну мережеву акцію «Бібліотека про краєзнавство».

До обласного етапу надійшло понад 150 інформаційних продуктів, що засвідчують високий фаховий рівень підготовки бібліотекарів, використання інноваційних форм і методів роботи, підвищення освітньої та інформаційної компетентності здобувачів освіти з краєзнавчого напряму. Більшість поданих матеріалів актуальні за тематикою, змістовні, оригінальні і демонструють творчий підхід до розкриття теми, мають практичну спрямованість.

За підсумками проведення обласної мережевої акції «Бібліотека про краєзнавство» створено колективний цифровий інформаційний продукт – web-дайджест краєзнавчого напряму «Путівник по рідному краю», що є результатом узагальнених матеріалів акції, інформаційних продуктів, презентованих бібліотечними працівниками закладів освіти Хмельницької області.

За активну участь в обласній мережевій акції «Бібліотека про краєзнавство» бібліотечні працівники відзначені дипломами Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (наказ ХОІППО від 02.11.2021 № 331-но).

Детальніше за покликанням – https://bibliosprava.blogspot.com/