Круглий стіл учителів мистецької галузі

25 квітня 2023 року на базі мистецької зали Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва для вчителів мистецької галузі відбувся круглий стіл “Художньо-творча діяльність як основа мистецьких здібностей молодших школярів”.
Анжела Махмутова пригадала з учасниками властивості творчої особистості, визначили наявність та перспективи розвитку рис такої особистості.
Олеся Мохнач (м. Полонне) продемонструвала на власних прикладах, як можна активізувати навчально-пізнавальну діяльність здобувачів освіти на уроках образотворчого мистецтва засобами використання сайтів інтерактивних вправ.
Наталя Каламаж (м. Нетішин) розповіла про розвиток музичних здібностей молодших школярів за допомогою діатонічних дзвоників на етапах слухання та виконання творів мистецтва.
Тетяна Окунєвич (м. Шепетівка) поділилась напрацюваннями власного Вlogspotу та YouTube каналу у розвитку художніх здібностей молодших школярів.
Ірина Сухар (Чемеровецька ТГ) демонструвала дитячі саморобні музичні інструменти та їх роль на уроках музичного мистецтва та у гуртковій діяльності. Розповіла, що перейняла від батька керівництво і вже 20 років є натхненником народного аматорського ансамблю народних музик «Родина», що потенційно дає широкі можливості для творчого розвитку школярів громади.