Арт-проєкт «Святковий Великдень» серед здобувачів освіти працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області  

Великдень – це не тільки найбільше свято для всіх православних християн, а ще це унікальна можливість долучитися до народних традицій та обрядів, які його супроводжують. Великдень 2023 – уособлює не лише пробудження природи від сну та очищення від гріхів, а і звільнення українського народу від поневолення та визволення України від загарбників.

З метою залучення здобувачів освіти до системи культурних і духовних цінностей, історичної спадщини українського народу та традицій національної культури Департамент освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації та Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді проводить Арт-проєкт «Святковий Великдень».

14 квітня 2023 о 10.00 год. в приміщенні Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва відбудеться урочисте відкриття Арт-проєкту «Святковий Великдень». Запрошені гості та члени журі Ільїнський Валентин Михайлович та Бойко Стелла Станіславівна, викладачі кафедри культурології та зарубіжної літератури.

Мельник Н.М.- методист декоративно-ужиткового мистецтва Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді