Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу освітніх технологій – 2022

Щороку журнал «Дошкільне виховання» проводить конкурс на кращу методичну розробку серед педагогів закладів дошкільної освіти.

Переможцями серед представників дошкілля Хмельниччини стали:

Морозюк Анна Григорівна, вихователь ЗДО №8 «Золотий ключик» Нетішинської міської ради, 14 років педагогічного стажу, кваліфікаційна категорія «Спеціаліст І категорії». Є люди, спілкування з якими приносить особливу радість і задоволення, бо вони багаті душею, бо очі світяться добротою. Саме такою є Анна Григорівна. Доброта і педагогічна майстерність перетворюють кожен день її вихованців на день радості і щастя, адже з нею весело, легко, затишно і комфортно. Вона творча особистість та прекрасний вихователь, відповідальний та креативний педагог, яка постійно перебуває в пошуку нових ідей.


Сільчук Леся Миколаївна, музичний керівник ЗДО№8 «Білочка» Хмельницької міської ради. Педагогічний стаж понад 28 років Хмельницького закладу дошкільної освіти № 20 «Білочка», учасник проєкту МОН України «Сучасне дошкілля під крилами захисту». Спікер  обласного віртуальному заходу «Сучасні погляди на проблему імплементації оновленого Державного стандарту дошкільної освіти. Інноваційні підходи до формування здоров’язбережувальних та мистецько-творчих компетентностей дошкільників»(листопад 2021); Авторський методичний посібник «Пізнавальне дозвілля» збірник сценаріїв розваг в закладі дошкільної освіти. схвалено Науково-методичною радою ХОІППО для використання у роботі з дітьми (протокол №1 від 28.02.2023 року).