Відбулася зустріч із відомим подільським лірником

22 березня 2023 року мистецька зустріч із відомим подільським лірником розпочалась із козацької пісні “Чорна рілля ізорана», із заворожуючого звучання старовинного інтрументу та драматичного тенору Ярослава Камінського.
А далі були цікава історія про знайомство та захоплення лірою, розповіді про виступи для воїнів АТО, ООС (ще з 2015 року) в складі мистецької сотні, особлива згадка про Марш Гідності в столиці, участь у «Шевченко-Фесті», про акторський досвід в українському серіалі “Кріпосна”.
Були виконані авторська пісня на слова Івана Франка «Багно гнилеє між країв Європи…», лемківська «Пливе кача», Гімн України, фрагмент авторської етнокантати «Чума» на слова Тараса Шевченка.
Зустріч ніби відкрила сторінки давнього літопису про історичні події нашого народу, що так тісно переплелися із сьогоденням.
Захід проходив на базі Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва, що є давнім другом та партнером Хмельницького ОІППО. Для наступної зустрічі визначили знайомство із сопілками. У п. Ярослава їх понад 15.

Запис зустрічі – https://www.youtube.com/watch?v=LBoUVT-A7sE
https://www.facebook.com/profile.php?id=100015402481717
Шевченко Fest 2023! Ярослав Камінський!!! https://www.youtube.com/watch?v=cgQ-V3LbNjY