Співпраця з ЦПР ПП області – пріоритетний вектор діяльності інституту

Співпраця інституту з ЦПР ПП області є багатогранною. Одним із її сегментів є участь працівників інституту у заходах, організованих працівниками центрів.
7 лютого, на замовлення ЦПР ПП Теофіпольської селищної ради (директорка Міщишина В.М.) до спікерів семінару директорів закладів загальної середньої освіти і заступників директорів долучилась завідувачка НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти Хмельницького ОІППО Кошка О.А. з темою виступу «Педагогічна діяльність педпрацівників закладу загальної середньої освіти: вектори методичного менеджменту».
Учасники заходу проаналізували управлінські виклики в умовах воєнного стану, наголосили на важливості мотивації персоналу, організації навчання, опануванні компетентностями, необхідними для ефективної діяльності в сучасних умовах, аналізі і відновленні освітніх втрат.
В процесі обговорення виокремлено аспекти педагогічної діяльності, яким варто приділяти увагу керівництву закладу освіти під час самооцінювання з метою поліпшення якості та ефективності роботи педпрацівників. Розглянуто алгоритм побудови «моделі змін».
До заходу долучились 16 керівників та заступників закладів освіти громади.
Дякуємо Міщишиній В.М. за запрошення.