Відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

05 лютого 2023 року на базі Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту відбувся обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. За звання кращих знавців із предмета змагалися 102 учні (7-11 класів) із 30 територіальних громад та 4 закладів освіти обласного підпорядкування.
Під час відкриття олімпіади з вітальним словом до присутніх звернулися в.о. ректора Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту Юрій ТЕЛЯЧИЙ та проректор Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Ірина ВАШЕНЯК. Методист математики Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Людмила ГРИНЧУК ознайомила учасників з умовами конкурсних випробувань та нагадала про заходи безпеки. Для керівників команд проректором Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту Андрієм МАТВЄЄВИМ та головою циклової комісії Оленою ОНОФРІЙЧУК було проведено ознайомчу екскурсію по закладу.
Змагання проходили з дотриманням заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів.
Науково-методичне забезпечення олімпіади здійснено Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.
Переможці ІІІ етапу змагань візьмуть участь у ІV (всеукраїнському) етапі олімпіади.
Вітаємо всіх учасників та бажаємо нових перемог!