Управлінська майстерня-2023

26 січня відбулось засідання управлінської майстерні «Якісна освіта: від ефективних рішень – до ефективних змін».
Проблемне питання «Освітній менеджмент в умовах воєнного часу» розглядалось крізь призму кризового менеджменту та антикризового управління (О. Кошка), освітніх втрат (І. Вашеняк), застосування моніторингу та соціології як інструментів антикризового управління (С. Білошицький), використання матриці «Ейзенхауера» як ефективного методу планування поточної роботи (Л. Буймістер).

С. Білошицький, професор кафедри менеджменту та освітніх технологій, закцентував увагу учасників на актуальності розробки шкільних проєктів «Усна історія», «Шкільна соціологічна служба», «Моніторингові дослідження у школі» і можливості їх науково-методичного супроводу працівниками інституту.
Учасники управлінської майстерні (спеціалісти структурних підрозділів з питань освіти органів місцевого самоврядування, директори, консультанти ЦПР ПП, керівники ЗЗСО, заступники директорів, методисти та науковці ХОІППО) об’єднані прагненням зробити освіту якісною, здійснюючи «маленькі кроки великих змін» на рівні окремого закладу освіти чи громади в цілому.
Дякуємо колегам за роботу.
Матеріали заходу  розміщені на сайті НМЦ.