Відбувся ІІІ етап всеукраїнських учнівських олімпіад з географії та польської мови і літератури

22 січня 2023 року в області відбувся ІІІ етап всеукраїнських учнівських олімпіад з географії та польської мови і літератури. Інтелектуальні змагання проходили в очній формі на базі вищих навчальних закладів м. Хмельницького (Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії та Хмельницького університету управління та права) з дотриманням усіх заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні  та протиепідемічних заходів.

З вітальним словом до учасників олімпіад звернулися ректор Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Інна Михайлівна Шоробура,  Перший проректор Хмельницького університету управління та права Ірина Броніславівна Ковтун та проректор Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти  Ірина Богданівна Вашеняк.

За звання кращих знавців з географії змагалися 86 учнів з 27 територіальних громад і 3 закладів освіти обласного підпорядкування (Хмельницький ліцей ІІ-ІІІ ступенів Хмельницької обласної ради, Славутський ліцей ІІ-ІІІ ступенів Хмельницької обласної ради, Кам’янець-Подільський ліцей І-ІІІ ступенів «Славутинка» Хмельницької обласної ради). Участь в олімпіаді з польської мови і літератури взяли 14 учнів з 5 територіальних громад та Кам’янець-Подільського ліцею І-ІІІ ступенів «Славутинка» Хмельницької обласної ради.

Щиро вітаємо учасників і переможців олімпіад! Бажаємо подальших успіхів та впевнених кроків до особистих перемог!