Відбувся круглий стіл для директорів інклюзивно-ресурсних центрів

22 грудня 2022 року відповідно до плану роботи Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти було проведено в онлайн-режимі круглий стіл для директорів інклюзивно-ресурсних центрів «Узагальнення діяльності інклюзивно-ресурсних центрів: аналітична звітність».

Круглий стіл розпочався хвилиною мовчання, якою вшанували пам’ять загиблого на передовій героя-захисника, директора Грицівського ІРЦ, Мулька Віталія Миколайовича.

З підсумками роботи інклюзивно-ресурсних центрів у 2022 році виступили: директор Дунаєвецького ІРЦ Пихальський Ігор Миколайович, директор ІРЦ Гвардійської сільської ради Боднар Олена Василівна, директор ІРЦ Білогірської селищної ради Лосовська Наталія Анатоліївна.

Узагальнила діяльність та виступила з аналітичним звітом щодо роботи інклюзивно-ресурсних центрів області у 2022 році Мельник Світлана Володимирівна, завідувач обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти.

До роботи круглого столу долучилася завідувач сектору спеціальної освіти та інклюзивного навчання управління освіти та науки Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької ОВА Марисюк Алла Андріївна, яка проаналізувала роботу інклюзивно-ресурсних центрів області, а також зробила акценти щодо планування змісту їх роботи у 2023 році.