Відбулась робоча зустріч з проблеми “Педагогічна діяльність педпрацівників закладів загальної середньої освіти: вектори методичного менеджменту”

10 листопада, у Всесвітній день якості, в рамках співпраці між ХОІППО та відділом освіти, туризму, молоді та спорту Білогірської селищної ради (зав відділом Баранчук О.В., головний спеціаліст Артемчук Н.М.) відбулась робоча зустріч з проблеми “Педагогічна діяльність педпрацівників закладів загальної середньої освіти: вектори методичного менеджменту” на базі Білогірського опорного закладу загальної середньої освіти ім. І.О.Ткачука Білогірської селищної ради (директор Дідух І. В.).
В рамках зустрічі працювало дві паралелі:

  • з керівниками ЗЗСО та заступниками директорів ЗЗСО (модератор – завідувачка НМЦ  професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти ХОІППО Кошка О.А.);
  • з керівниками методичних спільнот учителів початкових класів ( модератори – методисти НМЦ  професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти ХОІППО Галас А.В., Кулик О.О.).
    Дякуємо колегам за роботу!