Назаренко А.П. Вечір пам’яті

8 червня мав би святкувати 54 річницю свого народження НАЗАРЕНКО Анатолій Петрович, наш колега, методист науково-методичного центру професійного розвитку педагогічних працівників з охорони праці, безпеки життєдіяльності, здоров’язбережних технологій та цивільного захисту. Але війна розпорядилася інакше, і 25 лютого 2022 р., у зв’язку з мобілізацією до лав Збройних Сил України Анатолій Петрович став на захист державного суверенітету та територіальної цілісності України.
Важко було усвідомити рідним, друзям, колегам, знайомим, що 28 березня 2022 року Анатолій Петрович отримав смертельне поранення під час виконання бойового завдання в м. Ізюмі, що на Харківщині. Підполковнику Назаренкові А.П. присвоєно чергове військове звання ПОЛКОВНИК (посмертно).
Вечір пам’яті друга та колеги відбувся 8 червня 2022 року в Хмельницькому ОІППО. Він об’єднав і родину Анатолія Петровича, і тих, хто став для нього другою родиною, з ким він працював та товаришував, здійснював науково-методичне забезпечення викладання предмета «Захист України», очолював первинну профспілкову організацію, керував службою цивільного захисту, був активним членом вченої та науково-методичної рад.
Анатолій Петрович відбувся як військовий професіонал, яскравий педагог та взірцевий громадянин України. Захист України – його доля, його подвиг та неоціненний внесок особистою мужністю і самовідданими діями в майбутнє Української держави, задля кожного з нас.
Він і надалі продовжуватиме робити те, що умів якнайкраще та любив понад усе – захищати… Але уже як Небесний Воїн Світла.
Слава Україні! Герою Слава!