Онлайн-зустріч з музичним керівником ДНЗ № 39 м. Хмельницького Людмилою Вродою

02 червня 2022 року для вчителів освітньої галузі «Мистецтво» відбулась  онлайн-зустріч з Людмилою Вродою, авторкою пісень та поезій, музичним керівником ДНЗ № 39 м.Хмельницького.

Людмила Врода розповіла, що її перші ліричні вірші  з’явились на світ у підлітково-романтичному віці. А  дитячі пісні були написані у роки роботи на посаді музичного керівника аби урізноманітнити пісенний репертуар та зробити його цікавішим для себе та малечі. Сумісна робота в реабілітаційному центрі довела вагу цих пісень і визначила життєве кредо Людмили «Кумедна посмішка, дитяча щирість – ви варті того, щоб творить і жить! Я долі дякую за цю можливість, що можу піснею сльозинки осушить».

Завдяки тісній співпраці ДНЗ № 39 із міським товариством «Просвіта» у творчому доробку  Людмили з’явилась пісня на текст Івана Драча «Народний Дім! Які святі слова! В Хмельницькому іди в Народний Дім!». Згодом – чудові пісні на поезії Оксани Радушинської «Не підганяй мене, мій часе» та «Сніг ішов».

Людмила презентувала  свою першу збірку «Я щедрим серцем з Вами говорю» (2019 р.),  до якої увійшла вибрана лірика та дитячі пісні.  

Розповідь лише доповнювала те, про що співала гостя.   Пісня ж «Я малюю» так сподобалась, що на завершення учасники зустрічі співали  її разом з авторкою.