МИСТЕЦТВОМ І СЛОВОМ ПРОТИ ВІЙНИ

Сьогодення в умовах війни змінило формат роботи як освітян, так і Центру професійного розвитку педагогічних працівників. 30 березня учителі мистецької галузі закладів освіти мали змогу в онлайн-форматі долучитись до спілкування із нашим земляком, українським телеведучим, режисером, співаком Сергієм Файфурою. Переглянувши останні його історії у фейсбук, нові твори, які розкривають його бачення війни, фотозвіт волонтерської діяльності на його маленькій батьківщині, ми вирішили, що просто зобов’язані познайомити наших педагогів із такою неординарною особистістю.

Гість ділився своїм баченням дійсності воєнного буття, своїми думками, мистецькими ідеями. Жвава та емоційна зустріч вийшла з рамок Центру ПРПП, адже до неї долучились педагоги Дунаєвецької міської і Солобковецької сільської ТГ, Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

На зустрічі були продемонстрована своєрідна «мистецька зброя» – музичні, поетичні та образотворчі ідеї учнів та педагогів громади.

Подарунком від автора стала нова пісня “Бандера – 3”. Дякуємо нашому гостеві!

І памятаймо, що ми – на своїй землі, ми – у своїй країні. Ми –Україна!

Комунальна установа Дунаєвецької міської ради “Центр професійного розвитку педагогічних працівників”

Джерело Дунаєвецька ТГ – http://dunrada.gov.ua/news-one/7742