Українська політична еліта: «булава» або зрада

5 січня 2022 року на базі Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки відбулась презентація науково-популярного видання «Українська політична еліта: «булава» або зрада» українського правника, судді, кандидата юридичних наук Сергія Крамара. Захід було зініційовано спільно з Хмельницьким обласним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді і проведено офлайн та онлайн на платформі Zoom.
У презентації взяли участь начальник управління культури Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької обласної державної адміністрації, депутат обласної ради Оксана Натальська; голова правління міської організації Національної спілки краєзнавців України, кандидат історичних наук Юрій Блажевич; технічні редактори науково-популярного видання Василь Климчук, директор Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді та Василь Ваків, юрист, а також представники закладів освіти, краєзнавці, бібліотечні фахівці та студентська молодь.
Автором розкрито об’єктивний погляд на окремі історичні події, які стали доленосними для корінного населення України і нашої нації.
Під час презентації Сергій Крамар представив власне видання, у якому досліджується і аналізується вплив українського істеблішменту на історичні процеси, які відбувались на українських землях, розповів про передумови написання книги, її зміст та структуру. Це спроба автора показати, що причини перемог і поразок українського народу знаходяться не ззовні, а всередині самої нації.
Примірник книги з дарчим написом автора передано до бібліотеки Хмельницького ОІППО.
Наразі книга знаходиться у відкритому доступі на сайті Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. Доступ за покликанням http://hoencum.km.ua/?page_id=5

Крамар С.І. Українська політична еліта: “булава” або зрада. Науково-популярне видання. – Хмельницький ФОП Мельник А.А., 2021. – 420 с.