Аналіз, інтерпретація та використання результатів моніторингового дослідження

6 грудня 2021 на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся 4-й заключний вебінар серії навчально-консультаційних занять з питань здійснення внутрішніх моніторингових досліджень у закладах загальної середньої освіти. Тема заходу: «Аналіз, інтерпретація та використання результатів моніторингового дослідження».
У вебінарі взяли участь: директори закладів загальної середньої освіти, заступники з навчально-виховної роботи, відповідальні за методичну роботу в ОТГ, педагогічні працівники.
Відкрила захід та привітала учасників Вашеняк І. Б., проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти Хмельницького ОІППО. Ірина Богданівна повідомила про можливості використання результатів ЗНО для аналізу та підвищення якості освіти.
«Вимоги до аналізу й інтерпретації результатів дослідження з точки зору наукової коректності» та «Формування баз даних за підсумками моніторингових досліджень та їх подальше використання висвітлила» Фрига І. О., методист НМЦ організації наукової роботи та моніторингових досліджень Хмельницького ОІППО.
Про «Етичні вимоги до інтерпретації й використання результатів дослідження» повідомила Мітягіна С. С., методист НМЦ організації наукової роботи та моніторингових досліджень Хмельницького ОІППО.
Додаткову консультацію, щодо питань здійснення внутрішніх моніторингових досліджень у закладах загальної середньої освіти можна отримати за телефонами:
+38 (067)-38-46-117 Вашеняк Ірина Богданівна проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти Хмельницького ОІППО.
+38 (097)-17-65-542 Кучерук Андрій Васильович, завідувач НМЦ організації наукової роботи та моніторингових досліджень Хмельницького ОІППО.
Контактна адреса електронної пошти: kucheruk1904@hoippo.km.ua.
Запис вебінару можна переглянути за покликанням: https://www.youtube.com/watch?v=wXAl-iI6-uI