Художньо-практична діяльність на уроках предметів галузі «Мистецтво»

20 жовтня 2021 року у Хмельницькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний вебінар «Художньо-практична діяльність на уроках предметів галузі «Мистецтво»».
В ході вебінару були представлені сучасні та оригінальні техніки, що мають практичне застосування під час проведення уроків галузі «Мистецтво» для різних вікових категорій.
Станецька В.В., вчитель-методист Хмельницької СЗОШ І-ІІІ ст. № 24, презентувала тему «Виготовлення та використання стікерів (наліпок)» та її педагогічну реалізацію. Улюблені та популярні стікери можуть не тільки надихати на творчість, а й підвищувати активність на уроках, стати інструментом формувального оцінювання.
Пастернак О.В., методист Хмельницького ОІППО, ознайомила присутніх з широким спектром технології «Паперопластика». Продемонстровані власні роботи викликали захоплення та стали наочним прикладом для виконання практичної роботи.
Джуглій Л.С., вчитель-методист Хмельницького ліцею № 17, презентувала методику виконання графічного малюнка в техніці «Нейрографіка». Синтез психології та образотворчого мистецтва допомагає по новому осмислити мотивацію до творчості засобами арт терапії.


Запис вебінару можна переглянути на «Мистецькому блозі» за покликанням – https://artedukhm.blogspot.com/2021/10/blog-post.html