«Особливості викладання предмету «Основи здоров’я» в умовах переходу НУШ в основну школу»

26 серпня 2021 року відбувся обласний семінар керівників методичних об’єднань учителів основ здоров’я на тему «Особливості викладання предмету «Основи здоров’я» в умовах переходу НУШ в основну школу».

У роботі семінару взяв участь співавтор модельної програми «Безпека, здоров’я добробут» О.Пономаренко. Координаторка проєктів БФ «Здоров’я жінки та планування сім’ї» Т. Слободян презентувала новий  методичний посібник «Використання анімаційних відео в проведенні просвітницьких занять з учнівською молоддю».

     Зацікавленість учасників семінару викликали виступи М.Кропельницької, вчительки Полонського ЗЗСО № 3 «Візуалізація викладання основ здоров’я» як метод адаптації НУШ в основній школі» та Н. Івасюк, заступниці директора з виховної роботи Шепетівського НВК № 1. «Участь у проєктах Healthy Schools  як мотивація до створення системи роботи закладу освіти з питань здорового способу життя».

 Учасникам семінару надані практичні поради щодо реалізації основної мети предмету «Основи здоров’я»; визначені особливості викладання його в умовах переходу НУШ в основну школу.