Співчуваємо

Колектив Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у глибокій жалобі з приводу неповторної втрати – передчасної смерті нашої колеги Журавської Ніни Іванівни.

Народилася Журавська Н.І. 22 червня 1951 року в с. Стуфчинці Хмельницького району. Закінчила Хмельницьке педагогічне училище у 1970 році за спеціальністю «Педагогіка і психологія початкового навчання», у 1977-му – Кам’янець-Подільський педагогічний інститут, спеціальність «Вчитель історії та суспільствознавства». Працювала вчителем історії у Гнатівській школі Хмельницького району та Вовковинецькій школі-інтернат Деражнянського району де стала спеціалістом вищої кваліфікаційної категорії й здобула звання «вчитель-методист».

З 1977 року Ніна Іванівна працювала у Хмельницькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти на різних посадах – методистом з виховної роботи, завідувачкою сектором суспільствознавства (1982-2012 рр.). Під час роботи в інституті Ніна Іванівна стала автором великої кількості методичних посібників, завжди працювала віддано і наполегливо як висококваліфікований фахівець, професіонал з великої літери.

Ніну Іванівну неодноразово відзначали за сумлінну працю і високий професіоналізм: відмінник освіти України (2010), Почесна грамота МОН України (1996) та грамоти управління освіти і науки Хмельницької обласної держадміністрації.

У нашій пам’яті та пам’яті педагогів області Ніна Іванівна назавжди залишиться доброзичливою колегою, мудрим і справедливим наставником професіоналом своєї справи, чуйною, уважною, позитивною і принциповою.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати і висловлюємо щирі співчуття родині померлої.

Віримо, що Всемилосердний Господь прийме її світлу та щиру душу в Царство Небесне. Вічна пам’ять нашій колезі.