Методична зустріч з учителями природничої галузі

Серпнева методична зустріч з учителями природничої освітньої галузі відбулася 22.08.2024 на базі ХОІППО ім. А. Назаренка в онлайн режимі.

Методист біології і екології Мирна Л.А. ознайомила учасників зустрічі з оновленими нормативно-правовими документами щодо організації освітнього процесу з біології та інтегрованих курсів, окреслила ключові аспекти роботи вчителя у новому навчальному році, особливості реалізації модельних навчальних  програм з біології в 7 класі НУШ.

Про значення сучасного освітнього середовища, ресурсне забезпечення для якісної природничої освіти в профільних класах йшлося у виступі Ярмолюк Н.Г., вчителя-методиста Нетішинського академічного ліцею Нетішинської міської ради.

Проблемні питання щодо оцінювання навчальних досягнень учнів НУШ за групами результатів розкрила вчитель-методист пілотного класу Старокостянтинівськї ЗОШ І-ІІІ ст.№1 Старокостянтинівської міської ради Покотилюк В.В.

Власним досвідом щодо особливостей екологічної освіти, просвітницької роботи з питань сталого розвитку поділилася вчитель-методист Староушицького ліцею Староушицької селищної ради Юрченко М.В.

До заходу долучилися керівники професійних спільнот та вчителі предметів та інтегрованих курсів природничої освітньої галузі.