Гостьова лекція «Штучний інтелект: сутність та практикум використання».

17 травня Олександра Станіславівна Сологуб, старший викладач кафедри психології та інклюзивної освіти, методик природничо-математичних дисциплін і технологій Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. А.Назаренка, в рамках співпраці провела для студентів та науково-педагогічних працівників факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Національного авіаційного університету  гостьову лекцію «Штучний інтелект: сутність та практикум використання».

Олександра Станіславівна  ознайомила учасників заходу з основними поняттями, пов’язаними з ШІ, порівняла характеристики провідних програмних продуктів для спілкування з ШІ засобами чат-ботів,   продемонструвала можливості платформ генеративного штучного інтелекту. Завершилась лекція дискусією з проблем авторського права, конфіденційності інформації під час використання ШІ та перспектив його розвитку в освіті.

Дякуємо колегам та студентам Національного авіаційного університету за гостинність та сподіваємось на подальшу співпрацю.