Адаптаційні заходи для учасників освітнього процесу на початку навчального року

15 травня 2024 року НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти ХОІППО ім. А. Назаренка проведено семінар у дистанційному форматі «Адаптаційні заходи для учасників освітнього процесу на початку навчального року» (методистка НМЦ Людмила Гуменюк). 

До участі в семінарі були запрошені: Тетяна Гіджеліцька, методистка НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти і Інна Фрига, завідувачка НМЦ професійного розвитку педагогічних працівників з охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту.

У межах семінару розглянуто роль команди реагування в закладі освіти, дії у випадку надзвичайної ситуації. Окремо розглянуто питання створення та функціонування класів безпеки у закладах освіти Хмельницької області. Повідомлялось про реалізацію експериментального проєкту «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі».

Учасники семінару отримали практичні рекомендації щодо організації роботи з охорони праці безпеки життєдіяльності в закладі освіти.