Про діяльність інклюзивно-ресурсних центрів області

16.02.2024 р. Департаментом освіти та науки Хмельницької ОДА організовано і проведено онлайн-нараду з керівниками інклюзивно-ресурсних центрів області «Про підсумки роботи інклюзивно-ресурсних центрів області за 2023 рік та основні завдання на 2024 рік».

Активну участь у проведенні наради взяли завідувач та методисти обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти ХОІППО ім. А. Назаренка.

Завідувач ОРЦПІО Ганна Синявська проінформувала про методичне та аналітичне забезпечення діяльності інклюзивно-ресурсних центрів, проаналізувала діяльність ІРЦ області за основними напрямами; методист центру Ірина Кручик проаналізувала типові помилки та труднощі під час заповнення звітності «Форма №1 – ІРЦ 2023» та статистичного звіту інклюзивно-ресурсного центру за 2023 рік; методист центру Ольга Білецька ознайомила з оновленими таблицями для збору статистичних даних, акцентувала увагу на дотриманні вимог щодо подання звітної інформації про діяльність ІРЦ через електронні таблиці у хмарному середовищі Google.

Учасники наради наприкінці заходу мали можливість обговорити актуальні питання та обмінятись думками і пропозиціями.