Генератори педагогічних ідей
і новинок

Завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020». Кращі з кращих освітян Хмельниччини упродовж кількох днів захищали свої проєкти, виконували тестові завдання з фаху та методики викладання навчальних предметів, проводили майстер-класи, представляли власний досвід, демонстрували практичні навички.

Конкурс об’єднав справді творчих, відкритих до нових знань, готових ділитися своїми знаннями педагогів, які дарують дітям не лише знання, а й надихають, зацікавлюють та мотивують до інтелектуального й духовного зростання в умовах Нової української школи.

Відтак перемогу в цьому, 25-му за ліком, конкурсі за номінаціями здобули:

  • Тимофійко Сергій Олегович, учитель Січенецького НВК Дунаєвецької ОТГ («Історія»);
  • Дякіна Інна Петрівна, вчитель ЗОШ №6 м. Кам’янця-Подільського («Зарубіжна література»);
  • Цимбал Інна Олександрівна, вчитель Шепетівського НВК №1 («Початкова школа»);
  • Джуглій Любов Степанівна, вчитель Хмельницького ліцею №17 («Образотворче мистецтво»);
  • Зима Наталія Володимирівна, вчитель Хмельницького технологічного багатопрофільного ліцею («Хімія»).

На урочистому закритті конкурсу, що відбулося у приміщенні Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти,  кращих учителів краю привітали і вручили їм дипломи Оксана Ситницька, заступник голови облдержадміністрації; заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко; директор Департаменту освіти і науки ОДА Олег Фасоля; ректор Хмельницького ОІППО Віктор Очеретянко; голова обкому профспілки працівників освіти і науки Анатолій Яримюк.

Тепер на переможців у квітні чекають фінальні випробування на всеукраїнському рівні, що пройдуть у Львові, Рівному, Дніпрі, Чернівцях і Білій Церкві.