Партнерська взаємодія з батьківською громадськістю щодо створення безпечного простору для дітей

28 листопада 2023 року НМЦ виховної роботи, позашкільної освіти та моніторингових досліджень ХОІППО ім. А. Назаренка в онлайн-режимі проведено семінар-практикум «Партнерська взаємодія з батьківською громадськістю щодо створення безпечного простору для дітей».

У семінарі-практикумі взяли участь: відповідальні за виховну роботу ЦПРПП, керівники методичних об’єднань класних керівників, класні керівники.

Відкрив захід та привітав учасників вебінару Григорій Гончарук, завідувач науково-методичного центру виховної роботи, позашкільної освіти та моніторингових досліджень Інституту.

З питанням «Негативний вплив комп’ютера та Інтернету на недосконалу людську психіку дитини» виступив Андрій Кучерук, методист Інституту.

«Створення сприятливих умов для життєтворення та самореалізації зростаючої особистості» виступила Надія Орловська, методистка Інституту.

У рамках практичної частини заходу власним досвідом у контексті партнерської взаємодії з батьківською громадськістю поділились Тетяна Карпова, класний керівник Нетішинського академічного ліцею №1 та Роксолана Зінченко, вчитель Початкової школи №1, Хмельницької міської ради.

Організацію та проведення профілактичної роботи з попередження випадків булінгу серед учасників освітнього процесу ґрунтовно розкрила Крістіна Старостіна, психолог Ліцею №2, Хмельницької міської ради.

Учасники семінару мали можливість обмінятися досвідом та спілкуватися з колегами.