Початкова освіта в НУШ: сучасний стан, досвід упровадження, перспективи

 

21 листопада 2023 року кафедрою теорії і методик дошкільної та початкової освіти Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Анатолія Назаренка було організовано і проведено у дистанційному форматі всеукраїнську науково-практичну конференцію з міжнародною участю «Початкова освіта в НУШ: сучасний стан, досвід упровадження, перспективи».

Конференція об’єднала понад 170 учасників з різних регіонів України та з-за кордону. Серед них педагоги Joanna Szczepankiewicz і Larysа PokudinаSzkoła Podstawowa nr 3 im. Kawalerów Orderu Uśmiechu w Koninie, Polska; науковці з Хмельницької національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького; Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії; Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка; Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; Херсонської академії неперервної освіти; Запорізької гімназії № 25 гуманітарного профілю та педагоги з освітніх закладів дошкільної і початкової освіти Хмельницької області.

Захід відкрила та звернулась з вітанням до учасників Вашеняк Ірина Богданівна, проректор з науково-педагогічної роботи ХОІППО ім. А. Назаренка, кандидат історичних наук, доцент.

Щиро дякуємо всім учасникам науково-практичної конференції за цікаві і змістовні виступи, відеовиступи, статті, тези, в яких на високому науковому і практичному рівні актуалізовано і розкрито важливі питання сучасної освіти. За підсумками роботи конференції буде підготовлено збірник матеріалів, з яким можна буде ознайомитися на сайті Інституту (рубрика «Наукова»_«Збірники» за покликанням).

Перегляд конференції, яка транслювалася на YouTube каналі інституту, доступний за покликанням