Семінар-нарада  «Організація навчання з охорони праці, безпеки життєдіяльності»

Науково-методичним центром професійного розвитку педагогічних працівників з охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту ХОІППО проведено семінар-нараду для відповідальних осіб ОТГ, які займаються питанням організації навчання з охорони праці, безпеки життєдіяльності.

З вітальним словом до присутніх звернулась Антоніна Харчук – проректор Хмельницького обласного інституту післядипломної освіти, яка висвітлила питання нормативно-правового забезпечення та необхідності навчання з охорони праці, безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу.

Інна Фрига, завідувач НМЦ професійного розвитку педагогічних працівників з охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту ХОІППО, закцентувала на організаційно-технічних питаннях організації навчання з охорони праці, безпеки життєдіяльності, співпраці з ХОІППО.

Порядок проведення занять, визначення категорії осіб, які мають бути забезпеченні навчанням з охорони праці, безпеки життєдіяльності висвітлив Віктор Павлюк, методист НМЦ професійного розвитку педагогічних працівників з охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту ХОІППО.

Олександр Толстюк, методист НМЦ професійного розвитку педагогічних працівників з охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту ХОІППО, визначив алгоритм дій щодо попередження нещасних випадків зі здобувачами освіти.

Матеріали семінар-наради висвітлено на сайті НМЦ професійного розвитку педагогічних працівників з охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту ХОІППО.