Нагородження переможців обласного етапу всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів

23 травня 2023 року в актовій залі Хмельницького національного університету відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ІІІ етапу всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів, у якому взяли участь 977 учнів області, 480 з яких здобули дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів (диплом І ступеня – 68 учнів, ІІ ступеня – 147 учнів, ІІІ ступеня – 265 учнів).

З вітальним словом та почесною місією вручення дипломів виступили:

ЮР’ЄВ Володимир Васильович, заступник голови Хмельницької обласної військової адміністрації;

ПЛОТНІКОВА Світлана Степанівна, начальник відділу з питань місцевого самоврядування та комунікацій виконавчого апарату Хмельницької обласної ради;

БАСЮК Дарія Іванівна, директор Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної військової адміністрації;

ОЧЕРЕТЯНКО Віктор Іванович, ректор Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Анатолія Назаренка;

МАТЮХ Сергій Анатолійович, ректор Хмельницького національного університету, голова ради ректорів закладів вищої освіти;

КОВТУН Ірина Броніславівна, перший проректор Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова;

ТЕЛЯЧИЙ Юрій Васильович, президент, виконуючий обов’язки ректора Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту;

ПОЛІЩУК Олександр Сергійович, проректор Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

За досягнення високих результатів на обласному етапі учнівських олімпіад одноразовою грошовою премією нагороджено 193 учні (за І та ІІ місця), на що виділено 320 837 гривень.

Святкові вітання переможцям учнівських олімпіад висловила Дарина КАРПЕНКО, учениця 11 класу Хмельницької гімназії № 1 імені Володимира Красицького, переможець ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики у 2021 та 2023 роках.

Висловлюємо щиру подяку за організацію забезпечення участі учнів в обласному етапі олімпіад та створення необхідних і безпечних умов проведення інтелектуальних змагань керівникам структурних підрозділів з питань освіти територіальних громад, директорам закладів освіти обласного підпорядкування, координаторам всеукраїнських учнівських олімпіад у територіальних громадах, ректорам закладів вищої освіти м. Хмельницького, на базі яких проводилися олімпіади, зокрема керівникам: Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, Хмельницького національного університету, Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту, методистам Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, які здійснювали науково-методичне та організаційне забезпечення проведення учнівських олімпіад.

Святковий настрій учасникам заходу створювали вихованці народного художнього колективу ансамблю танцю «Подолянчик» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва (керівник Іван ГУРЕЄВ, Відмінник освіти України) та народного художнього колективу Театр пісні «Злагода» (керівник Олена КАЗІМІРОВА, Відмінник освіти України).

Хмельниччина славиться своїми освітніми та науковими надбаннями; ресурсна потужним освітнім потенціалом. Це і творча та обдарована молодь – надія та гордість регіону; висококваліфіковані, ерудовані педагоги – інтелект нації; талановиті в різних галузях особистості. Натепер освіта України є не просто могутнім чинником відтворення інтелектуальних і продуктивних сил суспільства, але й запорукою громадянського миру та стабільності в суспільстві.

Тож переможцям обласного етапу всеукраїнських учнівських олімпіад – щирі побажання нових успішних досягнень, перемог та віри в щасливе майбутнє незалежної України!

Список переможців ІІІ етапу всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році міститься за покликанням: http://surl.li/hgaqx  .