Виховний потенціал мистецтва.

«Виховний потенціал мистецтва» – про такий важливий засіб розвитку і виховання особистості йшлося на семінарі-тренінгу заступників директорів з виховної роботи, що відбувся 17.05.2023 р. у мистецькій залі Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва (директор Вікторія Задорожна ).
Згадали види мистецтва (і навіть асоціювали себе з одним із них). Створили «Арт-конструктор цінностей особистості». Поновили в пам’яті мистецько-ресурсні орієнтири виховання (Андрій Кучерук). Пограли в ігри «Хмельницький музейний» та «Музична вишиванка» (Анжела Махмутова). У виконанні Юлії Залізної (Дунаєвецька ТГ) зворушливо прозвучала одна з музичних загадок.
Поділились цікавими арт-проєктами: «Використана зброя – мистецький арт-об’єкт для збору донатів», «Виставка робіт класу дизайнерів», «Розпис ігрових майданчиків в Хмельницькому дитячому будинку малюка», «Розпис стін Іванковецької школи» (Тетяна Марчук, СЗОШ № 27, м. Хмельницький); «Вишитий рушник на згадку школі», «Маскувальні сітки – оберіг для захисників» ( Олена Пододименко, Гвардійська ТГ).

Зустріч додала ресурсу дорослим, в якому вони мають перебувати заради дітей.