ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ В ХОІППО

28 квітня в Україні відзначають Всесвітній День охорони праці. Його запроваджено з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням в Україні.

Під гаслом «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип та право на роботі» 28 квітня 2023 на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в очно-дистанційному форматі проведено захід присвячений Дню охорони праці.

У заході взяли участь: керівництво Інституту, керівники структурних підрозділів, адміністративно-господарський відділ.

Відкрив захід та привітав колег Віктор Іванович ОЧЕРЕТЯНКО, ректор Хмельницького ОІППО.

Про безпечну організацію охорони праці на робочому місці згідно вимог законодавства, пільги та компенсація на робочому місці, вимоги законодавства до забезпечення працівників засобами індивідуального захисту повідомив Віктор Дмитрович ПАВЛЮК, методист НМЦ професійного розвитку педагогічних працівників з охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту Хмельницького ОІППО.

Вимоги нормативно-правових актів з питань пожежної безпеки та цивільного захисту, безпеку дорожнього руху висвітлив Олександр Григорович ТОЛСТЮК, методист НМЦ професійного розвитку педагогічних працівників з охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту Хмельницького ОІППО

У підсумках проведеного заходу працівників Інституту ректор відзначив грамотами Хмельницького ОІППО до Всеукраїнського Дня охорони праці за високий професіоналізм, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків у сфері охорони праці, покращення умов праці, запобігання виробничих ризиків та нагоди Дня охорони праці.