Обласний етап всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови і літератури та астрономії

Сьогодні, 12 лютого 2023 року в очній формі відбувся ІІІ етап всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови і літератури та астрономії.

Інтелектуальні змагання проходили на базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії та Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту із забезпеченням науково-методичного супроводу працівниками Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

За право представляти область на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури змагалися 98 учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти: 8 клас – 22 учні, 9 клас – 23, 10 клас – 25, 11 клас – 28 учнів.

Учасниками олімпіади з астрономії були 19 учнів 10-11 класів (10 клас – 8 учнів, 11 клас – 11 учнів) із 10 територіальних громад області.

Привітали юних інтелектуалів та їхніх наставників ректор ХОІППО Віктор ОЧЕРЕТЯНКО, ректор ХГПА Інна ШОРОБУРА, в.о. ректора ХКТЕІ Юрій ТЕЛЯЧИЙ, перший проректор ХОІППО Ігор ГІДЖЕЛІЦЬКИЙ.

Методисти НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти ХОІППО Світлана МАНЗЮК та Анна ЯЦИШЕНА ознайомили учасників з умовами проведення олімпіад і наголосили на дотриманні всіх заходів безпеки та протиепідемічних заходів.

Дякуємо учителям та батькам, що у такий складний час підтримали талановитих дітей і дали їм змогу спробувати свої сили.

Бажаємо всім учасникам олімпіад успіхів, нових відкриттів і перемог!