ФОРМУВАЛЬНЕ ОЦІНЮВАННЯ – МОДЕЛЬ ОСВІТИ, ОРІЄНТОВАНОЇ НА РЕЗУЛЬТАТ

16 листопада НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти ХОІППО (зав. О. Кошка) та КУ “ЦПР ПП Віньковецької селищної ради” (директор С. Саврій) проведено семінар “ФОРМУВАЛЬНЕ ОЦІНЮВАННЯ ТА ЙОГО ОСНОВНІ ВИКЛИКИ” для педагогічних працівників закладів освіти Віньковецької та  Зіньковецької територіальних громад.

Кошка О.А. акцентувала увагу учасників заходу на проблемі формування культури оцінювання в закладі освіти, значенні формувального та поточного оцінювання для учителя та учня, меті та інструментах їх здійснення, спільних характеристиках та відмінностях між формувальним та поточним оцінюванням.
Директором КУ ЦПР ПП ВСР Саврій С. Г. надано рекомендації щодо самоосвіти із зазначеного питання, сформовано портфоліо матеріалів за підсумками зустрічі.
Співпраця ХОІППО з ЦПР ПП щодо підтримки професійного розвитку педпрацівників з реалізації Концепції НУШ є одним із пріоритетів. Дякуємо Саврій С.Г. за відкритість і професійність.