Семінар для голів методичних об’єднань вчителів трудового навчання

Згідно плану роботи Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 27.10.2022 року відбувся семінар для голів методичних об’єднань вчителів трудового навчання області з питань формування використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках трудового навчання. 

Семінар проходив у онлайн форматі на базі Деражнянського ліцею №1 імені Петра Стрілецького Деражнянської міської ради.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Деражняської міської ради Балігар Євген Сергійович ознайомив учасників семінару з пріоритетними напрямками реформування освіти Деражнянщини, директор ліцею Сідлецький Віталій Михайлович розповів про організаціє освітнього процесу у даному закладі.

Методист НМЦ професійного розвитку керівних і педагогічних працівників установ і закладів дошкільної  та закладів загальної середньої  освіти ХОІППО Павич Ніна Миколаївна зосередила увагу учасників семінару на ролі інформаційно-комунікаційних технологій у підвищенні якості викладання трудового навчання (технологій) в Новій українській школі. 

Досвідом роботи щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій поділилася дипломантка Всеукраїнського конкурсу « Учитель року – 2021» в номінації «Трудове навчання» Середюк Тетяна Валеріївна.

Під час обговорення колеги обмінялися досвідом, новими ідеями та планами на майбутнє щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках трудового навчання (технологій).