Зустріч_із  Катериною Таіровою та Іваном Ткачуком, учасниками українського фольк-рок-гурту TOLOKA.

15 вересня 2022 року для вчителів освітньої галузі «Мистецтво» відбулась зустріч_із  Катериною Таіровою та Іваном Ткачуком, учасниками українського фольк-рок-гурту TOLOKA.
Гості зустрічі розповіли, що гурт почав формуватись ще з 2010 року. У 2013 році він отримав назву “Remix”, тому що основним пісенним репертуаром був переспів відомих світових шлягерів українською мовою. Поступово склад учасників та творчі пріоритети змінювались. З 2017 року – це гурт, що популяризує  сучасну українську авторську пісню (переважно на тексти концертного директора Олександра Таірова, музика – колективна). Перша   авторська пісня – “Ми горді, що родились в Україні”. Назва гурту теж оновилась –  TOLOKA (у значенні “вим’ята у танці трава”).
Особливими та пам’ятними для колективу стали фестивалі “Дунайська січ” в Ізмаїлі, “З країни в Україну” у Бердянську, Мелітополі та Каховці; “Зберемося, Роде” у Полтаві, ,,Княжий” у Володимир-Волинському, “Обнова” у Чернівцях, “Rok&Bug” у Хмельницькому, “Петріківка Фест”  на Дніпропетровщині, “Заверче” у Польщі.
А ще гості зустрічі дали пораду щодо стійкості до педагогічного вигорання: «Концерти та виступи відновлюють сили, дають заряд позитиву та емоцій».Отож, творчість – це корисно для здоров’я!”
З командою гурту TOLOKA можна познайомитись, відвідавши їх офіційний сайт   http://toloka.pro/ , а також виступи, що обов’язково чекають усіх нас у мирній Україні!