Під час вебінару підписано угоду про співпрацю

09 січня 2020 року відбувся вебінар, на якому розглядалися перспективи співпраці Хмельницького ОІППО та Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області.

У заході брали участь: Валерій Олійник– начальник Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області, Віктор Очеретянко– ректор Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, проректори інституту Ірина Вашеняк та Олександр Попик, працівники Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області.

Було підписано Угоду про співпрацю між нашими закладами та окреслено перспективи співпраці на 2020 рік.

Як зазначив ректор інституту, співпраця між нашими закладами розпочалася ще до підписання Угоди, яка цю співпрацю лише законодавчо закріпила. Так, працівники інституту забезпечили навчання освітніх експертів для проведення сертифікації педагогічних працівників, самі виступали у ролі таких експертів у 2019 році. У подальшому, в рамках співпраці, буде проводитися спільна робота роботу щодо сертифікації педагогічних працівників, щодо відбору та навчання освітніх експертів, які залучатимуться до проведення інституційних аудитів. Будуть в повній мірі використовуватися можливості інституту щодо проведення моніторингових досліджень освітнього середовища області. Інститут вбачає свою місію у виконанні ролі посередника між ДСЯО та закладами освіти області в частині підготовки їх до забезпечення ефективної роботи щодо підвищення якості освіти.

Запис вебінару – http://aconnect.hoippo.km.ua:8080/p8f2lloxktc