Літні канікули з користю. Порадник для батьків молодших школярів

Літні шкільні канікули – довгоочікуване свято для всіх учнів, а для батьків – дилема із багатьма запитаннями. Адже хочеться, щоб дні відпочинку у цей не простий воєнний час пройшли з користю. Як урізноманітнити дозвілля дитини під час літніх канікул та зробити його безпечним? Як організувати відпочинок так, щоб дитина не тільки вивчала щось нове, а й із цікавістю повторила вивчене?
Допомогти сформувати власне бачення батькам покликані рекомендації педагогів, психологів, педіатрів та інших більш досвідчених батьків.
Такі рекомендації та різноманітні матеріали зібрані методистами науково-методичного центру професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Оксаною Кулик та Антоніною Галас на новоствореному сайті “Літні канікули з користю”

https://sites.google.com/hoippo.km.ua/kanikuly-poradnyk-2022/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%B0