Семінар-нарада з територіальними громадами

7 квітня 2022 року Хмельницьким ОІППО, за участі директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА Басюк Д.І. проведено семінар-нараду з представниками територіальних громад області (директори центрів професійного розвитку педпрацівників, спеціалісти структурних підрозділів з питань освіти органів місцевого самоврядування, які координують діяльність професійних спільнот/територіальних методичних об’єднань та роботу з ХОІППО).
Розглянуто питання

- про спільну роботу ХОІППО та територіальних громад по проведенню учнівських інтелектуальних змагань, конкуру «Вчитель року - 2022» (перший проректор Гіджеліцький І.К.),
- підготовка до завершення 2021/2022 н.р.: алгоритми і рекомендації (Кошка О.А., завідувачка НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти; Галас А.В., методист НМЦ).

У заході взяли участь також методисти НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти .
Учасникам зустрічі презентовано СПЕЦВИПУСК ІНФОРМАЦІЙНО-МЕТОДИЧНОГО ВІСНИКА науково-методичного центру «ОРІЄНТИР» за темою «Завершення 2021/2022 навчального року: алгоритми і рекомендації» (упорядник О. Кошка).

Детальніше тут: https://nmts-koordinatsiji-metodsluzhb.webnode.com.ua/news/seminar-narada-z-teritorialnimi-gromadami/