Діяльність інституту в умовах воєнного стану

Враховуючи правовий режим воєнного стану, діяльність інституту, як і всіх комунальних закладів освіти області, з перших днів військової агресії була зосереджена на наданні посильної допомоги збройним силам України, силам територіальної оборони, вимушеним переселенцям та усім, хто таку допомогу потребує в цей нелегкий час.
Працівники інституту здійснюють активну волонтерську діяльність у складі різних волонтерських груп як за місцем проживання, так і гуртуючись за окремими напрямами та інтересами. Наші працівники збирають гуманітарну допомогу та перераховують фінансові ресурси на підтримку армії, готують продуктові набори та допомагають в організації харчування, в розміщенні біженців, займаються активною підтримкою та наданням кризової фахової психологічної допомоги дорослим та дітям, долучились до формування стратегічного запасу крові, до виготовлення необхідних армії швейних виробів, здійснюють активну боротьбу в інформаційному просторі, долучаючи до неї усіх, хто бажає працювати в цьому напрямі (блокування інформаційних ресурсів окупантів, інформаційна підтримка, активний та пасивний кіберзахист тощо).
Налагоджено постійний канал комунікації з ГО «Захист» – працівники освоїли нові види діяльності і виготовляють маскувальні сітки для потреб армії.
Наймасовіша діяльність працівників інституту зосереджена в рамках волонтерської групи «Освіта_2», яка працює спільно з працівниками центру естетичного виховання учнівської молоді профтехосвіти за адресою вул. Кам’янецька, 57.
Наразі, з 11 березня 2022 року інститут відновлює діяльність за основними напрямами (в т.ч. освітній процес у дистанційному форматі з 14.03.2022 – https://hoippo.km.ua/wp-content/uploads/2022/03/Зміни-до-плану-графіка.pdf), продовжуючи свою волонтерську діяльність.

Усіх небайдужих запрошуємо приєднуватися до нас за адресою вул. Кам’янецька, 57.
Працюємо з 9.00 до 17.00, приходити в будь-який зручний для вас час.
Давайте спільно кувати перемогу нашої країни!