1 лютого відбулися конкурсні випробування обласного конкурсу “Учитель року- 2022”

01 лютого 2022 року в очно-дистанційному форматі розпочався перший день конкурсних випробувань фінального етапу першого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» для 38 учителів біології, інформатики, основ правознавства та музичного мистецтва.

Сторінки Конкурсу:

Номінація «Біологія» – конкурсне випробування «Майстер-клас» проходило за участю 10 конкурсантів та групи студентів спеціальності «Біологія  та здоров’я людини» кафедри «Екологія та біологічна освіта» Хмельницького національного університету на базі Навчально-виховного комплексу № 10 м. Хмельницького.

З вітальним словом до учасників звернулась голова оргкомітету Конкурсу, директор Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації Дарія БАСЮК.

Номінація «Основи правознавства» – 7 конкурсантів змагались на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у проведенні «Майстер-класу» з демонстрацією вміння адаптовувати власну педагогічну ідею до специфіки навчальних тем шкільного курсу.

Номінація «Інформатика» – 10 учителів інформатики під час «Методичного практикуму» у онлайн форматі презентували рівень методичної підготовки та знання предмету. 

Номінація «Мистецтво»  – конкурсне випробування «Творча робота» передбачало для 11 конкурсантів розроблення плану-сценарію музично-сценічної постановки для позакласного заходу.  Плани-сценарії у PDF-файлі конкурсанти завантажували на сервіс Google Classroom.  

Результати випробувань двох конкурсних днів (1 та 2 лютого) стануть перепусткою до демонстрації фахової майстерності під час проведення конкурсного випробування «Урок» та вже 8 лютого будуть відомі імена педагогів, які представлятимуть область на всеукраїнському турі.