Визначено переможців «Всеукраїнського конкурсу вчителів-новаторів з фізичної культури – 2021»

Всеукраїнський конкурс вчителів-новаторів з фізичної культури – 2021 проведено у рамках реалізації програми «Нова фізична культура», відповідно до «Меморандуму про співпрацю та партнерство між Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» та Parimatch Foundation.
З 6 серпня по 26 вересня 2021 року конкурсні змагання об’єднали близько 100 вчителів фізичної культури. Роботи учасників вирізнялися своєю неординарністю та новизною. Інноваційні методи та підходи, які були представлені конкурсантами, свідчать про їх професіоналізм, любов до своєї справи.
Переможців визначали конкурсні комісії відповідних федерацій за видами спорту.

За результатами конкурсу було визначено 10 переможців, серед яких вчителі фізичної культури з Хмельниччини Снігур Оксана Борисівна, Кам’янець-Подільська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5 з поглибленим вивченням інформатики та Поліщук Вікторія Олегівна, Хмельницький навчально-виховний комплекс №4.
Переможці «Всеукраїнського конкурсу вчителів-новаторів з фізичної культури – 2021» стануть учасниками Міжнародної події ISF Universal Teachers Games 2021, що відбудеться в Хорватії з 26 по 31 жовтня цього року, та представлятимуть Україну серед інших країн світу.
Вітаємо переможців та впевнені, що наші учасники гідно представлятимуть Україну, зможуть поділитися власним досвідом та отримати нові інсайти від міжнародних колег.