Відбулась онлайн-нарада для відповідальних за психологічну службу

23.09.2021 р. згідно з планом роботи Хмельницького обласного навчально-методичного центру психологічної служби ХОІППО відбулась онлайн-нарада для відповідальних за психологічну службу в містах, територіальних громадах з питань координації діяльності психологічної служби у 2021-2022 н.р.

На вагомій ролі фахівців психологічної служби у питанні забезпечення якості освіти, якості та доступності психологічного супроводу освітнього процесу наголосила Ірина Вашеняк – проректор Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Завідувачка обласного навчально-методичного центру психологічної служби Жанна Страшнюк окреслила пріоритетні завдання діяльності практичних психологів, соціальних педагогів у 2021/2022 н.р. та інформувала про нормативно-правове забезпечення діяльності фахівців психологічної служби закладів освіти області.

Методистка Вікторія Ніколова надала рекомендації керівникам психологічних служб щодо підготовки інформації з питань кадрового забезпечення практичними психологами, соціальними педагогами закладів освіти міст, територіальних громад області. Понад 70 фахівців психологічної служби мали можливість отримати вичерпні відповіді на питання, що їх хвилюють.